Magazin > VIP
174 ogledov

O vrnitvi: "Nikoli ne reci nikoli"

Centrijani Radio Center
Sašo Papp pravi, da se je naspal kot že dolgo ne.

Priljubljeni radijski voditelj Sašo Papp, ki se je z včerajšnjim dnem poslovil od vodenja jutranjega programa na Radiu Center, ki ga je vodil skoraj sedem let, pravi, da je že poln novih načrtov. "Sedem let je dolga doba, poleg tega imam podjetje, ki se ukvarja s spletnimi in mobilnimi aplikacijami za radijske postaje, tako da se je bilo počasi res treba odločiti in vesel sem, da sem že prvi dan toliko naredil, poleg tega da sem se naspal (smeh)," je povedal Sašo, ki se že dogovarja, da bi z Radiem Center sodeloval na drugačen način.

Sveže tudi v ljubezni

Sašo nam je izdal, da ima na delo radijskega moderatorja polno lepih spominov, najljubši pa mu je ta, ko je na svoj 40. rojstni dan na let preko Slovenije povabil 40 poslušalk. Prav tako se z veseljem spominja 1.000 otrok za Slovenijo, s katero so spodbujali rast slovenske natalitete.

Za Pappom je tako burno obdobje, saj je bil spremembam podvržen tudi v zasebnem življenju, a je po ločitvi srečo našel tudi v novi ljubezni: "Res nama je lepo, srečen sem in še enkrat se je potrdilo to, v kar verjamem, da včasih konec pomeni nov začetek."

Polona molči

Veliko manj zgovorna o odhodu z radijske postaje pa je Saševa nekdanja sovoditeljica Polona Požgan, ki nam je povedala le to, da trenutno načrtov za prihodnost še nima. Nam je pa Papp prišepnil, da se je Polona že prej ukvarjala z različnimi stvarmi, ki se jim bo zdaj še bolj posvetila, in da radio ni bil njena edina okupacija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.