Magazin > VIP
1 ogledov

Ob Cosbyju smo odraščali

Cosby je navdušen nad nanizanko o svoji družini. Foto: AFP Žurnal24 main
Bill Cosby je kot 12. komik prejel nagrado Marka Twaina za ameriški humor.

Na prireditvi se mu je poklonilo veliko komičnih veteranov, med njimi Jerry Seinfeld, Chris Rock, Carl Reiner, Sinbad in Dick Gregory. Čeprav so vsi znani po tem, da brez izjeme nasmejejo občinstvo, so ob Cosbyju na to lahko kar pozabili.

Mojster za smeh

Celo Seinfeld in Rock, ki sta Cosbyju v čast na odru pripravila stand up različico njegovih šal iz televizijske nanizanke Huxtablovi (The Cosby Show), ga nista dosegla. Priznala sta, da je Cosby njun idol, njegova komedija, ki jo spremljata že od malih nog, pa ju je navdihnila pri izbiri kariere. Medtem ko je občinstvo pričakovalo, da bo njun skupni nastop šala vseh šal, se sama nista počutila prav nič smešno, saj ju je Cosby, ko je prišel na oder le po nagrado in ne kot komik, prekosil z eno samo besedo.

Njegov "Hellooo?" je med občinstvom požel krohot. Ena beseda, izrečena iz ust komika, ki največkrat nasmeje prav s svojo resnostjo, je bila dovolj močna.

Komiku so se poklonili tudi igralci iz nanizanke Huxtablovi, ki je na sporedu že četrt stoletja in je za Billa Cosbyja življenjskega pomena. "Kot govorca, pisatelja in igralca me vedno spomni, da sem naredil nekaj dobrega," je izrazil svoje mnenje, tokrat resno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.