Magazin > VIP
32 ogledov

Ob izpovedi planila v jok

Naomi Campbell FameFlynet
Naomi Campbell je voditelj spravil v jok.

Naomi Campbell je bila gostja britanskega voditelja Jonathana Rossa, ki supermanekenko spravil v jok. Čustva so privrela na dan, ko mu je priznala, kako so ji tečaji za obvladovanje jeze rešili življenje. Naomi, ki je v soje osebje nekoč metala mobilne telefone, je povedala, da je svoje težave z obvladovanjem jeze vzela resno. "Jeza je čustvo. Bile so reči, s katerimi sem se morala spopasti. Jočem, pripravili ste me do joka," se je raznežila lepotica, voditelj pa se je pošalil: "Odje**, nisem te."

Nekdanja supermanekenka je spregovorila tudi o težavah z drogo. Kokain je uživala kar pet let, kar je močno načenjalo njeno življenje: "Ne želim si iti nazaj. Neglede na to, od česa si odvisen, tudi, če je to delo, je to le izhod. Nečemu želiš uiti, ni važno, čemu. Jaz sem to ugotovila pri 29, ko mi ni bilo všeč, kdo sem in to je bilo to. Vsak dan je nov dan. Nisem popolno človeško bitje, le živim in le diham."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.