Magazin > VIP
27 ogledov

Ob ločitvi od igralca dobila le kolo in avto

Terrence Howard Michelle Ghent FameFlynet
Ločitvene vojne med igralcem Terrencom Howardom in njegovo ženo Michelle Ghent je končno konec, a žena je ob tem potegnila krajši konec.

Medtem ko žene ob ločitvi od slavnih hollywoodskih igralcev običajno dobijo precejšen del premoženja, pa izbranka Terrencea Howarda, Michelle Ghent, ni imela takšne sreče. Sodnik je ta teden po pravi ločitveni vojni razdelil njuno imetje in ga večino dodelil 44-letnemu igralcu. Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, je Terrence dobil levji delež, vključno z obema hišama in 25-imi bančnimi računi.

Po drugi strani pa je Michelle morala igralcu vrniti range roverja, obdrži pa lahko le svoje kolo in svoj bmw. Poleg tega ji bo zvezdnik naslednja tri leta moral vsak mesec plačevati 5.800 dolarjev (približno 4.400 evrov) preživnine, kar bo na koncu zneslo pičlih 208.800 dolarjev (približno 158 tisoč evrov), to pa je v primerjavi z ostalimi zvezdniškimi ločitvami bizarno malo.

Njuna ločitev se je vlekla več kot dve leti; Michelle je zanjo zaprosila že februarja 2011, le leto po poroki. Ona ga je obtoževala, da jo je pretepal, Terrence pa je vseskozi trdil, da je "nagnusno rasistična".

Komentarjev 1
  • Vesna Gomboc 20:28 11.maj 2013.

    25-imi računi??? Članek je čisto v redu napisan ali pa zlektoriran,ampak tole je pa butasto.