Magazin > VIP
20735 ogledov

Ob teh posnetkih znanega pevca bi še kamen zajokal

ronan keating
1/4
Profimedia
Ronan Keating je izgubil brata.

Britanski pevec Ronan Keating (Boyzone) je pretekli konec tedna izgubil 50-letnega brata Ciarana. Prodajalec avtomobilov je bil z ženo Annemarie na poti na nogometno tekmo, na kateri je igral njun sin Ruari, ko je iz nepojasnjenega razloga trčil v drugo vozilo. Za trikratnega očeta je pomoč prišla prepozno. Umrl je še na kraju nesreče, njegova soproga ni utrpela težjih poškodb. Kot je The Sun povedal družinski prijatelj, je Ronan takoj, ko je izvedel za tragedijo, odpotoval k družini. "To je klic, ki ga nihče ne želi prejeti," je še dodal.

Zvezdnik se je od brata za vedno poslovil včeraj v cerkvi St. Patrick's Church v Louisburghu. Na pogreb je prišlo ogromno ljudi, ulice okoli cerkve so bile polne. Morda majhna tolažba za 46-letnega zvezdnika, ki je nosil bratovo krsto in mu v slovo v cerkvi zapel pesem This is Your Song, balado, ki jo je zvezdnik leta 1999 napisal za mamo, ki je umrla zaradi raka. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.