Magazin > VIP
1889 ogledov

Ob tem darilu je Nika Zorjan zajokala

nika zorjan Instagram
Naša pevka dopolnila 30 let!

Kar zastrigli smo z ušesi. Nika Zorjan je dopolnila 30 let. To se je zgodilo 3. decembra in kot se za okrogli jubilej spodobi, ga je lepotička praznovala v širšem krogu.

Za torto je poskrbela sestra Eva, ki je točno vedela, s kakšno sladko kreacijo bo Niko najbolj presenetila. "Jaz sploh ne vem, kaj naj rečem! Včerajšnje praznovanje je bilo nekaj najboljšega v mojem življenju - polno ljubezni, objemov, petja, jokanja, neverjetnih presenečenj in ljudi, ki jih imam najrajši.  AMPAK, kaj pa to, da sem na torti skupaj z Jessie J," je bila vesela Nika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

Za ganljiv trenutek je poskrbel tudi pevec Luka Sešek, ki se praznovanja žal ni mogel udeležiti, ji je pa voščil preko videa. Njegovo darilo je Niki seglo do srca. Skupaj s člani Ansambla Saše Avsenika ji je zapel pesem Ena bolha za pomoč. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

Najlepše darilo pa si je Nika poklonila sama - novo pesem. "Vse najboljše si želim! Imej se rada, spoštuj se in delaj točno to, kar čutiš v sebi! Dala si si najboljše darilo - svojo pesem! Mala Nika z velikimi sanjami je ponosna nate, da jih uresničuješ! Tu je zame in za vas - ZADNJIČ KAKOR PRVIČ. Tudi če je prava odločitev nekoga izpustiti iz življenja, ga lahko pogrešaš. Tudi ko veš, da moraš svojo pot, boš pogrešal cono udobja. Tudi ko se smejimo, smo v sebi včasih žalostni. Vsi. To je življenje v vsej svoji veličini. Upam, da boste pesem začutili tako, kot jo čutim jaz."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.