Magazin > VIP
101 ogledov

Oba sta se ob novici razjokala

Neža Marolt Ana Fetih
Neža Marolt je izdala, da sta se s partnerjem, ko sta izvedela, da bosta starša, od veselja razjokala.

Nekdanja misica Neža Marolt, ki z zaročencem Mitjo že več kot mesec dni živi v glavnem mestu Azerbajdžana, kjer sta oba našla službo, je, kot smo poročali, v veselem pričakovanju.

Za Story je povedala, da večjih zdravstvenih težav nima, ji je pa bilo nekajkrat slabo. Izdala je tudi, da sta naraščaj z zaročencem načrtovala. Neža je zanosila že pri prvem poskusu. "Po tem, ko sem test nosečnosti res pogledala in analizirala z vseh zornih kotov in se prepričala, da je res pozitiven, sem od sreče skakala gor in dol po hiši ter jokala. Še dobro, da me nihče ni videl, prizor je moral biti noro smešen,“ je povedala lepotica in še dodala, da se je od sreče razjokal tudi bodoči očka.

Imena za otroka mladi par še ni izbral. "Se pogovarjava, si jih zapisujeva in na koncu ni vrag, da ne bova izbrala najbolj simpatičnega. Se pa vsekakor nagibava k slovenskemu imenu.“

Še pred porodom pa Nežo in Mitjo čaka poroka, ki bo potekala na sanjskem Mauritiusu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.