Magazin > VIP
46 ogledov

Obama dokazal, da ima smisel za humor

Barack Obama Zach Galifianakis Between Two Ferns
V pogovornem šovu je ameriški predsednik dokazal, da prenese šalo na svoj račun.

Po petih letih v Beli hiši je ameriški predsednik Barack Obama gostoval v satiričnem šovu Between Two Ferns igralca Zacha Galifianakisa. Gre za šov, v katerem Zach vodi intervjuje s slavnimi ljudmi, jih sprašuje bizarna vprašanja in jih žali.

Med drugim igralec, ki je znan po vlogi v filmih Prekrokana noč, predsedniku reče: "Škoda, da ne morete kandidirati še tretjič." Obama pa mu odvrne: "Mislim, da je to dobra ideja. Če bi kandidiral še tretjič, bi bilo tako, kot da bi posnel tretji del Prekrokane noči (The Hangover, op. a.). To pa se ni dobro izteklo, kajne?“

"Kako je biti zadnji temnopolti predsednik?" ga vpraša Zach. Obama mu odgovori: "Ali bi želel, da je to zadnjič, da si se pogovarjal s katerimkoli predsednikom?"

Zach mu med drugim še pripomni: "Veste, kaj bi jaz naredil, če bi bil predsednik? Poskrbel bi, da bi istospolne ločitve postale nelegalne. Pa bi potem videli, kako bi si jih močno želeli." Obama mu hladno odvrne: "Mislim, da zaradi tega nisi predsednik. In to je dobra stvar."

Predsednik je dokazal, da ima izvrsten smisel za humor ter se dobro znajde pred kamerami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.