Magazin > VIP
25 ogledov

Obama ljubimkal s sodelavko?

Je Obama res prevaral soprogo? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriški predsednik Barack Obama le ni tako vzoren mož, kot je videti. Svojo ženo Michelle naj bi pred šestimi leti prevaral.

Obama naj bi se leta 2004 sestajal z Vero Baker, ki je bila v tistem času finančna direktorica Obamove kampanje za senatorsko mesto, poroča National Enquirer.  Danes 35-letna Bakerjeva zatrjuje, da se med njo in predsednikom pred šestimi leti ni zgodilo nič, toda posnetki varnostne kamere v hotelu, kjer sta se sestajala, pravijo drugače. Časopis še navaja, da Obamovi nasprotniki že pridno iščejo umazane podrobnosti domnevne afere, ponujali pa naj bi celo milijon dolarjev za informacije, ki bi predsednikovo afero potrdili.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zgodbo naj bi potrdil celo taksist, ki pa je želel ostati anonimen. Ta zatrjuje, da je Vero odpeljal v Hotel George v Washingtonu na skrivni sestanek s predsednikom, kar naj bi posnele tudi kamere. Mnogi menijo, da gre zgolj za potegavščino in da ni nobenega dokaza, da sta imela predsednik in Vera afero, četudi sta noč preživela v istem hotelu.

Za afero naj bi po navedbah časnika vedela tudi predsednikova žena Michelle, zaradi česar naj bi se afera v kratkem tudi zaključila. Christopher Andersen, ki je napisal knjigo o zakonu Michelle in Baracka Obame, pravi, da sta si bila Vera in Obama med njegovo kampanjo precej blizu, kar Michelle ni bilo niti najmanj všeč. Vera je menda morala kampanjo zapustiti in se preseliti na otok Martinique.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.