Magazin > VIP
12 ogledov

Obama svetuje Jay-Z-ju o očetovstvu

Barack Obama, Jay-Z, Beyonce Reševalni pas/Twitter
Ameriški predsednik Barack Obama je postal z zakoncema Jay-Z-jem in Beyoncé Knowles tako dober prijatelj, da raperju svetuje, kako biti dober oče.

Pred tremi leti je Beyoncé za ameriškega predsednika in prvo damo Baracka in Michelle Obamo na inavguraciji odpela pesem At Last, od takrat pa se je predsedniški par spoprijateljil s slavno pevko in njenim možem Jay-Z-jem. Slavni starši pa so si tako blizu, da izkušeni očka dveh najstnic Obama deli nasvete 43-letnemu raperju, ki ima s trinajst let mlajšo Beyoncé hčer Blue Ivy, ki bo januarja dopolnila prvo leto.

"Rekel sem mu, da mora pomagati Beyoncé pri otroku in ji ne prepustiti vseh skrbi," je povedal Obama v intervjuju za radijsko postajo v Ohiu in dodal, da se je s soprogo Michelle in slavnim zvezdniškim parom zelo zbližal.

"V zadnjih dneh sem ju imel priložnost dobro spoznati. Sta dobra in stabilna človeka. Beyoncé je do Michelle in najinih hčerk zelo dobra. Pogovarjamo se o istih stvareh, o katerih se pogovarjam z vsemi mojimi prijatelji," je še povedal predsednik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.