Magazin > VIP
28 ogledov

Obamo obiskal brez spodnjic

Suki Waterhouse Bradley Cooper Reuters
Igralec Bradley Cooper je priznal, da pod smokingom ni nosil spodnjic, ko je bil pretekli teden povabljen na slovesno večerjo v Belo hišo.

Bradley Cooper je v nedavnem šovu TV-voditeljice Ellen DeGeneres priznal, da si je pretekli teden drznil malce eksperimentirati z garderobo, preden je v Beli hiši obiskal ameriškega predsednika Baracka Obamo in njegovega gosta, francoskega predsednika Francoisa Hollanda. "Pripravljam se na snemanje novega filma in trudim se, da bi se čim prej zredil. V štirih tednih sem pridobil sedem kilogramov, tako da mi nič več ni prav. Zato sem oblekel smoking, ki sem ga nosil na Globusih. Preden sem šel v Washington, sem ga vrgel v torbo in odšel," je razlagal 39-letni igralec.

"Ko sem se moral obleči, mi hlače niso šle višje kot do stegen. Začel sem se smejati, bilo je naravnost smešno! 'Spoznal boš predsednika!' sem si govoril. Nisem imel izbire, moral sem sleči spodnjice, saj ni bilo prostora zanje. To sem moral narediti," je priznal zvezdnik.

A to še ni bilo najhuje. "Sediš za mizo, a moraš ves čas vstajati, spoznavati ljudi. Veste, kaj mislim? Nisem mogel prav sproščeno stati. Bila je prava nočna mora, a sem preživel," je zaključil v smehu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.