Magazin > VIP
19 ogledov

Obdržal bo zadnje sporočilo

Obdukcija je pokazala, da je Stephen umrl zaradi pljučnega edema. Žurnal24 main
Ronan Keating še vedno ne more verjeti, da je njegov prijatelj Stephen Gately umrl.

Pevec skupine Boyzone Ronan Keating je en mesec po smrti svojega prijatelja in člana skupine Stephena Gatelyja spregovoril o tej veliki izgubi.

Kot je povedal, mu je Stephen dan pred smrtjo poslal SMS, ki ga ne bo nikoli izbrisal iz mobilnika. "Napisal je: 'Slišal sem nove komade. Obožujem jih, prijatelj. Nad novim albumom sem navdušen. Rad te imam.' Nekaj neumnega sem mu odpisal, nato pa je umrl," je povedal Keating, ki je novico slišal med kosilom v neki newyorški restavraciji. "Bil sem v zelo slabem stanju. Poklical sem svojo ženo, nato ostale člane skupine in našega menedžerja. Nisem želel, da bi vest slišali od koga drugega. Bil sem histeričen."

Takoj je odpotoval v Španijo, kjer je Stephen umrl. "Vsi smo prišli. Spali smo v isti sobi, ker nihče ni želel biti sam," je še povedal Irec in dodal, da smrti svojega "brata" ne bo nikoli prebolel. "Pogrešam ga vsak dan. Še vedno mislim, da bo vsak čas stopil skozi vrata ali me poklical."



 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.