Magazin > VIP
3981 ogledov

Obeta se ločitvena drama: Kim Kardashian se mora pripraviti na težave

Kim Kardashian Profimedia
Očitno ji želi vzeti otroke.

Šestletni zakon Kim Kardashian in Kanyeja Westa se očitno res končuje, najnovejše informacije pa bodo verjetno Kim močno razburile. Kot je že pricurljalo v javnost, želi Kim obdržati vilo v Los Angelesu in skrbništvo nad otroki. Kanye se s tem očitno ne strinja. Govori se, da ne želi, da bi otroci živeli v Los Angelesu. Meni, da bi bil Wyoming, kjer ima ranč, na katerem že nekaj mesecev živi, zanje boljša izbira … "Opravil je z Los Angelesom, kjer je vse lažno,“ je povedal vir.

Par ima štiri otroke, 7-letno North, 5-letnega Sainta, 3-letno Chicago in enoletnega Psalma

Kim in Kanye naj bi se o ločitvi začela pogovarjati že julija lani. Kim naj bi se po pomoč zatekla k finančnemu svetovalcu, s katerim želi "najti pot, ki bi bila najboljša za družino.“ Okoli financ se bosta zakonca verjetno pogovorila brez večjih težav, drama pa bo nastala, če bo Kanye res želel otroke odpeljati iz Kalifornije, kjer živijo že celo življenje.

"Nobeden po tej ločitvi ne želi izpasti kot izguba. Oba se bosta borila za otroke. Kim je jasno povedala, da hoče skrbništvo. Če se Kanye s tem ne bo strinjal, bo boj brutalen,“ je še dodal vir.

Kim naj bi se za ločitev odločila po Westovi kandidaturi za predsednika. Z vložitvijo dokumentov je počakala, da se je Westu izboljšalo zdravstveno stanje. Glasbenik ima bipolarno motnjo, ki se je lani močno poslabšala. Kim ga v najtežjih trenutkih ni 
želela zapustiti, tudi zato ne, ker bi to škodilo njenemu imenu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.