Magazin > VIP
39 ogledov

"Obhajale so me misli o nesreči"

Eva Boto Gašper Jager
Eva Boto je pred dobrim mesecem uspešno opravila vozniški izpit.

Priljubljena pevka Eva Boto, ki nas je pred dvema letoma zastopala na Eurosongu, je postala voznica. Vozniški izpit ji je uspelo narediti že v prvem poskusu, čeprav je imela pred nekaj meseci s sestro prometno nesrečo in so jo zato obhajale negativne misli. "Zelo dolgo sem razmišljala o tem, obhajale so me misli o nesreči, zato sem tudi vozila počasneje. A sem se navadila voziti sama. Je pa res, da me na nastope še vedno spremlja sestra, saj si še vedno ne upam sama voziti na dolgih relacijah," nam je zaupala Eva in dodala, da je strah zaradi nesreče izginil.

Sicer pa bo črnolaska zaenkrat vozila družinski avtomobil, saj ji oče zaupa, pravi. Sama pa bolj za šalo kot zares opozarja druge voznike na cesti: "Jaz vsakemu rečem: 'Jaz sem na cesti, bolje, da greš stran' (smeh). Kogarkoli poznam, jim rečem, naj se raje izogibajo ceste (smeh). Sem previdna, kolikor se le da, sicer pa ne moreš predvideti, kaj vse se ti lahko zgodi na cesti," je zaključila.

Evi seveda želimo vso srečo za volanom!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.