Magazin > VIP
24 ogledov

Objavili Jacksonove šokantne fotografije

Michael Jackson, spalnica, tablete
1/9
LAPD
Potem ko je smrt kralja popa pred štirimi šokirala ves svet, je losangeleška policija šokirala z razkritjem fotografij v njegovih zadnjih trenutkih.

Kralj popa Michael Jackson je umrl 25. junija 2009. Malokdo je takrat vedel, da je bil pevec zasvojen z zdravili, zdaj pa bodo to izvedeli prav vsi. Uradni fotograf losangeleške policije je posnel več fotografij, ki služijo kot dokaz, policija pa se je odločila, da jih deli z javnostjo.

Fotografije so se pojavile v novem postopku sojenja, ki ga je pevčeva družina sprožila proti organizatorju AEG, ki je skrbela za Jacksonovo zadnjo turnejo in nastope v londonski areni O2.

Na fotografijah so vidne številne stekleničke zdravil, nekatere med njimi razmetane po vsej sobi, usodni propofol, zaradi katerega je umrl, ter drugo lastnino.

Njegov osebni zdravnik Conrad Murray, ki mu je omenjeno zdravilo odmerjal, je bil kriv za nenaklepni uboj in trenutno v losangeleškem zaporu prestaja kazen.

Komentarjev 1
  • Unknown 16:55 12.junij 2013.

    citiram: "kisikove bombe" ... resno? se vam ne zdi da to to bombule ne bombe oz še bolje rečeno kisikove jeklenkekaj pol bolnica je vojaško skladišče po novem?