Magazin > VIP
7 ogledov

Objavili posnetek Lindsayjinega napada

Se bo Lindsay tudi tokrat smejala? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Posnetek spora med Lindsay Lohan in medicinsko sestro, ki jo je težavna zvezdnica napadla tudi s pestmi, je pricurljal v javnost.

Incident se je sicer zgodil lanskega decembra, ko je razvpita igralka pobegnila s Klinike Betty Ford, v kateri se je zdravila zaradi odvisnosti, kupila alkohol in se vrnila prek varnostnega zidu. Pri početju jo je ujela medicinska sestra Dawn Holland in od Lindsay zahtevala preizkus alkoholiziranosti, kar je Lindsay zavrnila in jo napadla s telefonom, ko je Hollandova poklicala policijo.

"Končala sem z njo! Udarila me je s telefonom, ko sem hotela govoriti s šerifom. Ne pridem do besede, ker ves čas kriči name," je policistom povedala Hollandova, Lindsay pa je začela kričati, da se v družbi Hollandove počuti neprijetno in da je še nikoli v življenju ni videla.

"Hočeš denar?"
"Pospravi svoje cunje, Lindsay! Tožila te bom! Vidiva se na sodišču," na posnetku, ki je v javnost pricurljal pred nekaj dnevi, zvezdnici grozi Hollandova. "Kaj hočeš od mene? Hočeš denar?" sprašuje Lindsay, Hollandova pa ji nato odgovori, da si želi le, da bi jo spoštovala.

Hollandova, ki je sprva umaknila tožbo, bo očitno pravico na sodišču iskala zelo dolgo, saj je igralka najela najboljše odvetnike, njeni prijatelji pa pravijo, da je vesela, ker lahko vsi slišijo sporni posnetek, ki naj bi dokazoval, da se je medicinska sestra do nje vedla zelo agresivno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.