Magazin > VIP
33 ogledov

Objavili sestrin klic v sili

Jennifer Hudson Žurnal24 main
Sodišče je na sojenju morilcu, ki je izbrisal skorajda celotno družino oskarjevke Jennifer Hudson, predvajalo posnetek klica na pomoč.

Pretekli teden se je začelo sojenje Williamu Balfourju, ki je leta 2008 umoril mamo, brata in nečaka Jennifer Hudson. Na sodišču so sedaj predvajali sestrin klic v sili.

Julia Hudson je tako panično kričala v telefon, da je policist ni razumel in jo zato prosil, naj se najprej pomiri. "Moj Bog … Nekdo je ubil mojo mamo. Leži na tleh in vidim, kako ji iz glave teče kri," je med jokom povedala policiji in ves čas ponavljala svoj domači naslov. "Prosim pomagajte. Strah me je. V vratih je strelna luknja."

Balfour, nekdanji svak slavne pevke, naj bi trojico umoril iz ljubosumja. Tridesetletnik zločina še ni priznal.

Hudsonova je sicer pričala na začetku sojenja. Povedala je, da je sestro Julio večkrat prosila, naj se z obtoženim ne poroči, saj ji ni bilo všeč, kako je ravnal z njo in z družino. Več o njenem pričanju lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.