Magazin > VIP
20879 ogledov

Objavljena še nikoli videna fotografija Kate Middleton

kate middleton Profimedia
Besede podpore se še kar niso končale.

Nedavno je z britanskega dvora odjeknila vest, da ima princesa Kate raka. Besede podpore so se širile s celega sveta, med njimi so tudi lepe želje 62-letnega britanskega igralca Martina Kempa, ki je na Instagramu objavil še nikoli videno fotografijo Kate Middleton.

Kate na fotografiji stoji z vsemi člani družine in Kemp je fotografiji pripisal: "Pošiljam ogromno Kempove ljubezni valižanski princesi in njeni družini." Fotografija je bila posneta, ko je Kate družino obiskala na njihovem domu v Hertfordshiru. Z Romanom, Martinovim sinom, je Kate posnela video za svojo kampanjo glede razvoja zgodnjega otroštva ‘Shaping us’. Romana je presenetila Katina dostopnost, saj je Kate, ko sta imela klic prek Zooma, kar sama predlagala, da lahko pride na njihov dom in tam posnameta video, poroča Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kemp (@martinjkemp)

Kate so Kempovi ob obisku podarili zaboj jabolčnega soka, ki ga pridelujejo sami. Ko sta se Kate in Roman videla naslednjič, naj bi Kate Romana prosila, če bi ji lahko dal še kakšno steklenico jabolčnega soka, saj je bil mali George z njim obseden.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Pierre 12:09 28.marec 2024.

    Pa vi ste obsedeni!!!! Debilen članek.... kot toliko drugih!