Magazin > VIP
27 ogledov

Oblasti izdale opozorilo za Madonnin koncert

Madonna Youtube
Po Madonnini jasno izraženi podpori zaprtim ruskim dekletom skupine Pussy Riot so se pojavile grožnje z nasiljem na njenem naslednjem koncertu v Rusiji.

Madonna, ki je v okviru svoje turneje MDNA poskrbela že za številne kontroverznosti, ni pustila ravnodušnih niti svojih ruskih oboževalcev. Na svojem torkovem nastopu v Moskvi se je namreč zavzela za rusko feministično skupino Pussy Riot v sestavi Marie Alokhi, Nadezhde Tolokonnikove in Yekaterine Samutsevich, ki so se znašle za zapahi zaradi izvedbe "punk molitve“, usmerjene proti Vladimirju Putinu. "Vem, da v vsaki zgodbi obstaja več plati, in ne želim biti nespoštljiva do cerkve ali vlade, vendar menim, da so ta tri dekleta, Masha, Katya in Nadya, storila nekaj hrabrega," je povedala Madonna ter dodala: "Menim, da so že plačale ceno za to dejanje, in molim za njihovo izpustitev."

Po njenem jasno izraženem mnenju pa so se v Rusiji pojavile grožnje s fizičnim nasiljem na njenem današnjem koncertu v Sankt Peterburgu, zaradi česar so ruske oblasti poskrbele za dodatno varnost, ameriške oblasti v Rusiji pa so svoje državljane, ki načrtujejo obisk Madonninega koncerta, pozvale, naj bodo na prizorišču previdni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.