Magazin > VIP
80 ogledov

Obletnico poroke praznovala s prijateljico

Iryna Osypenko in Matjaž Nemec Osebni arhiv
Manekenka Iryna Osypenko Nemec in njen mož Matjaž Nemec sta pred nekaj dnevi praznovala drugo obletnico poroke, ki pa jo je Iryna praznovala s prijateljico.

"Lahko rečem, da nisva zaljubljena nič manj, kot sva bila na začetku. A glede na njegovo službo nimava toliko časa drug za drugega, lani sploh nisva šla na dopust, za letos pa še ne vem, kako bo. Vsekakor pa bova šla za dva tedna v Ukrajino, k mojim staršem" nam je razložila Iryna in dodala, da so njuni skupni trenutki zato toliko slajši. Takrat si najraje privoščita romantično večerjo, si pogledata kakšen dober film, skupaj s prijatelji pa se rada odpravita tudi v kino. "Nimava kakšnih ekstravagantnih konjičkov," nam je povedala v smehu.

Mlada zakonca obletnicam sicer ne posvečata veliko pozornosti, letos na ta dan sploh nista bila skupaj. "Letos je bil Matjaž v službi, jaz pa sem šla na morje s prijateljico," nam je razložila lepotička, ki pravi, da obletnice jemljeta bolj simbolično. "Se dogovoriva. Včasih praznujeva en dan prej, včasih pa dan kasneje."

In čeprav sta par že kar nekaj let, naraščaja še ne načrtujeta, saj si "vsako leto rečeva, da bova začela naslednje leto (smeh)." No, upamo, da jima bo to vseeno kmalu uspelo.

Komentarjev 2