Magazin > VIP
6587 ogledov

Oboževalci besni na Jennifer Aniston

jennifer aniston Profimedia
Igralka s tem posnetkom ujezila sledilce.

Jennifer Aniston si je med božičnimi prazniki zapravila naklonjenost nekaterih sledilcev, ko je na Instagramu objavila posnetek lesenega okraska, na katerem je pisalo "naša prva pandemija 2020“.

Nekateri so lepotici očitali, da je izgubila stik z resničnostjo, na Twitterju pa se je kot gozdni požar razširil tvit besne uporabnice tega družbenega omrežja, ki je ob fotografiji okraska zapisala, da ji je dovolj bogatašev.


"Nazdravimo prvi pandemiji, med katero je umrlo milijon ljudi. Proslavimo ta dogodek z okraskom,“ pa je zapisal neki drugi komentator. To pa še ni vse. Našlo se je tudi več oseb, ki so pozvali k bojkotu igralkinih filmov. 

Jennifer pa se lahko zanese na svoje prave oboževalce, ki so ji takoj stopili v bran in spomnili, da je igralka od vsega začetka virus jemala zelo resno in ves čas pozivala k nošenju mask in omejevanju stikov. Objavila je celo fotografijo svojega prijatelja, ki se je v bolnišnici boril za življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.