Magazin > VIP
57 ogledov

Oboževalec kaznoval Rihanno

Rihanna FameFlynet
Rihanna se je zamerila številnim oboževalcem, ker na svoje zadnje koncerte zamuja tudi po tri ure. Prav zato je na nedavnem koncertu iz občinstva prejela neprijetno pošiljko.

Vse več oboževalcev Rihanne postaja nestrpnih. Pevka je namreč na zadnje koncerte turneje Diamonds zamudila po več ur, kar je začelo že pošteno jeziti ljudi, in to ji je nekdo tudi pokazal. Na koncertu v Manchestru, ki ga je zvezdnica imela v torek, je na oder priletela vrečka čipsa in še nekaj druge hrane.

Neprijeten trenutek, ki ga je ujela videokamera nekega oboževalca, se je ironično zgodil ravno v trenutku, ko je Rihanna pela pesem Rude Boy. Po koncu skladbe pa se je zvezdnica razburila in v mikrofon povedala: "Lahko si nor na dober način ali pa na slab način. Ko mi na oder vržeš sranje, je to velik kiks. Si resen? Čips?"

Rihanna se zadnje čase ne vede ravno najlepše in nad njo se zgraža vse več ljudi. Njen mentor Jay-Z je o tem pred kratkim povedal, da ne more nadzorovati, kaj počne na odru in ko ni na odru. "Ne morem se vmešavati, lahko ji dam kakšen pameten nasvet, to je pa vse," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.