Magazin > VIP
27 ogledov

Oboževalka toži Bieberja za očetovstvo

MTV videonagrade 2011, JUstin bieber EPA
Oboževalka trdi, da je najstniški idol oče njenega otroka, ter ga toži in od njega zahteva preživnino. Če pa je to res, bi se lahko tudi sama znašla na zatožni klopi - za seks z mladoletnikom.

Dvajsetletna Mariah Yeater trdi, da je priljubljeni Justin Bieber oče njenega trimesečnega otroka, zato je konec oktobra zoper mladega kanadskega pevca vložila tožbo, v kateri zahteva, da 17-letnik opravi test očetovstva in primerno poskrbi za "svojega" otroka.

Mariah zatrjuje, da sta imela z Bieberjem 25. oktobra lani po njegovem koncertu v Los Angelesu nezaščitene spolne odnose. V zaodrje naj bi jo povabili njegovi varnostniki. "V trenutku je postalo jasno, da se privlačiva. Začela sva se poljubljati. Nedolgo za tem je Justin Bieber predlagal, da greva nekam, kjer bova lahko sama. Strinjala sem se. Rekel je, da želi spati z mano in da bo to zanj prvič," je razkrila Mariah. Ko sta prišla v njegove zasebne prostore, pa naj bi se Justin precej spremenil; postal naj bi bolj agresiven in ji govoril prostaške besede. "Rekla sem mu, naj si natakne kondom, vendar je zavrnil. Rekel je, da želi prvič čutiti vse," je pojasnila in njun seks označila za "kratek".

"Nismo še videli tožbe, vendar je žalostno, da si nekdo izmisli tako zlobno zgodbo in lažne obtožbe," je zadevo komentiral Bieberjev tiskovni predstavnik. Zaslišanje je napovedano za 15. december.

Mladi pevec pa je ob njunem domnevnem seksu štel šele 16 pomladi, tako da bi Mariah v primeru, da se njene trditve izkažejo za resnične, lahko obtožili za seks z mladoletnikom.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:58 09.november 2011.

    Zakaj se preganjati že zdaj po sodiščih in pljuvati eden drugega, preko odvetnikov seveda. Test po pokazal i povedal vse.