Magazin > VIP
90 ogledov

Oboževalke zanj naredile 300 kilometrov!

miha, Kmetija: Nov začetek, zabava
1/5
Žurnal24 main
Miha, nekdanji udeleženec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je v čast vsem podpornikom organiziral zabavo, na katero je povabil več kot 200 ljudi. Tam je bilo moč opaziti tudi Fakija in Marušo ...

Na zabavo v Brdih je prišlo več kot 200 ljudi, med drugim tudi nekdanji tekmovalci resničnostnega šova: Franci, Faki, Maruša in Anita ter Denis Toplak, ki je celotno dogajanje tudi pridno dokumentiral.

"Zabavo sem se odločil organizirati, da se zahvalim vsem svojim podpornikom in oboževalcem, prijateljem, sorodnikom in sovaščanom – skratka vsem, ki so me spodbujali v resničnostnem šovu," za Žurnal24 pojasnjuje Miha Markič Anzelin, nekdanji tekmovalec druge sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ki o prijavi v katerega izmed resničnostnih šovov še razmišlja, a šele čez kakšno leto ali dve, ko si oddahne od konca svojega prvega.

"Popili smo 200 litrov vina!"

"Popili smo 200 litrov vina. Organiziran je bil poseben program, moj prijatelj je bil v vlogi voditelja, tako da smo na šaljiv način še enkrat podoživeli Kmetijo:Nov začetek, potekale so zabavne igre, kjer je zmagovalec prejel buteljko vina, mojo zabavo pa so za 'piko na i' obiskali kurenti," izvemo.

"Oboževalke iz Ljutomera zame naredile 300 kilometrov ..."

 "Anita je prišla skupaj z Marušo nekaj ur po začetku zabave, med nama pa ni več romantične veze, a sva kljub temu ostala prijatelja," pojasni Miha in se še ponosno pohvali: "Da pa ne pozabim omeniti – oboževalke iz Ljutomera so zame naredile 300 kilometrov, da bi me videle."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.