Magazin > VIP
65 ogledov

Obožuje avanturistični seks

Brooke Shields FameFlynet Pictures
Brooke Shields rada govori o seksu. Poleg tega, da se je medijem že večkrat pohvalila, da je nedolžnost izgubila šele pri 22 letih, sedaj brez sramu govori tudi o svojih seksualnih navadah.

47-letna igralka, ki je zaslovela z vlogo v legendarnem filmu Modra laguna pravi, da prisega na avanturistični seks, kljub drznosti pa se z možem Chrisom Henchyjem užitkom najraje predajata v temi.

"Najbolj erotično se mi zdi, ko me mož boža in raziskuje moje telo v temi," pravi Brooke Shields in dodaja, da se moža v 12 letih zakona še ni nasitila. In prav divji seks naj bi bil ključ do uspešnega zakona, dodaja zvezdnica, ki takšen seks priporoča vsem parom.

Brooke je sicer znana tudi po tem, da svojih let ne skriva. Do sedaj naj še ne bi podlegla lepotnim popravkom, na gubice, ki izdajajo njeno starost, pa je, za razliko od večine igralskih prijateljic, celo ponosna.

Komentarjev 1
  • saramara 14:45 21.april 2013.

    Ponavadi kadar zvezdniki/zvezdnice na veliko govorijo o sexu z mozem/zeno, pa kako je dober sex z mozem/zeno => temu kmalu sledi ekskluzivna novica o novem razhodu.