Magazin > VIP
25 ogledov

Obrita glava, droge in alkohol

Britney je letos šokirala s svojim videzom. Žurnal24 main
Mediji so letos vneto sledili Britney Spears in Amy Winehouse, ki sta poskrbeli za mnoge škandale, ki so polnili naslovnice.

Leto 2007 si bomo zapomnili tudi po mnogih škandalih, s katerimi so zvezdniki hote ali nehote opozarjali nase. Slava in denar prineseta s seboj poplavo tegob, kar je na svoji koži občutila pop princeska Britney Spears, medtem ko se Amy Winehouse vrti v začaranem krogu odvisnosti. Kdo bi letošnje leto najraje čimprej pozabil?

Katastrofa za katastrofo
Britney Spears ima za seboj zelo razburkano leto. Januarja ji je umrla teta, s katero sta si bili zelo blizu. Šestnajstega februarja je bila Britney v centru za zdravljenje odvisnosti od mamil na Antigui, a ga je zapustila preden je preteklo štiriindvajset ur od njenega prihoda. Nato se je zgodil 17. februar. Britney si je v frizerskem salonu v Kaliforniji pobrila lase. Svet je gledal nekdanjo pop princesko, kako je dramatično spremenila svoj videz in jasno nakazala, da ima težave. Tri dni kasneje je odšla na zdravljenje v Malibu.

Gologlava Britney je osupnila svetovno javnost. © AFP

 
Kevin Federline , oče njenih dveh sinov, je zahteval skrbništvo nad njunima otrokoma, saj naj Britney ne bi bila sposobna skrbeti za njiju. Sredi marca je Britney po besedah njenega menedžerja uspešno zaključila zdravljenje. Nadaljevala je z izpadi in neprimernim vedenjem v javnosti, kar ni govorilo njej v prid v bitki za skrbništvo. Več njenih prijateljev in sodelavcev je moralo pričati o njenih starševskih sposobnostih. Septembra je prišlo do razsodbe v primeru skrbništva. Spearsova je obdržala deljeno skrbništvo, pod pogojem, da jo redno testirajo, če jemlje droge in uživa alkohola. Prav tako je morala obiskovati tečaj o starševstvu. Le nekaj dni po tej sodbi je bila obtožena povzročitve prometne nesreče in pobega s kraja dogodka, kar je povzročilo spremembo v odločitvi glede skrbništva. Od prvega oktobra dalje sta sinova v Kevinovem varstvu, Britney pa zaradi prometnih prekrškov, ne sme več voziti svojih otrok.

Droga, njena najboljša prijateljica
Vlogo, ki jo je Britney odigrala v Ameriki, je v Veliki Britaniji prevzela Amy Winehouse. Veliki up britanske glasbene scene je začel toniti v pekel alkohola in drog. Amy je pred dvema letoma končala zvezo z Blakom Fielderjem-Civilom , zato je bila njuna letošnja poroka veliko presenečenje za vse. Kmalu po poroki se je Amy začela zapletati v raznorazne škandale. Priznala je, da ima motnje hranjenja, kar je pripisala negotovosti zaradi zunanjega videza. Avgusta sta z možem začela s programom za zdravljenje odvisnosti, zaradi česar je odpovedala koncerte v Evropi. A zdravljenje ni trajalo dolgo.

Amyjin propad povzroča skrbi njenim najbližjim. © Flynet/JLP

 
Po petih dneh sta zapustila ustanovo in pot navzdol se je nadaljevala. Oktobra so ju aretirali na Norveškem zaradi posedovanja marihuane, le nekaj dni kasneje pa so ju fotografi slikali okrvavljena in v modricah, potem ko sta obračunala med seboj. V začetku novembra so Blaka aretirali zaradi podkupovanja priče, zaradi česar ga je sodišče priprlo brez varščine. V zaporu bo tako vsaj do 18. januarja. Medtem pa je javnost lahko videla slike napol oblečene Amy, ko tava po londonskih ulicah. Večkrat so jo opazili v družbi s Petom Dohertyjem . Bližnji upajo, da bo Amy uvidela, da potrebuje pomoč, preden bo prepozno.

Samomor zaradi nesrečen ljubezni?
 

Owen se zopet smeje. ©Flynet/JLP

 
Sredi poletja je udarila novica, da je igralec Owen Wilson skušal storiti samomor. Wilsona poznamo predvsem kot vedno nasmejanega igralca, ki je pogosto nastopal v komedijah. Po razhodu z igralko Kate Hudson se očitno ni uspel pobrati. Njegov poskus ni bil usoden predvsem zahvaljujoč njegovemu starejšemu bratu, ki ga je prišel obiskati in ga našel nezavestnega. Med okrevanjem so mu ob strani stali tako družinski člani kot mnogi prijatelji.

Afera Višnjić

Goran je moral ženi priznati skok čez plot. © AFP

 

Goran Višnjić
, ki je zaslovel z vlogo dr. Kovača v Urgenci, je aprila letos posvojil fantka, ki sta ga z ženo Ivano poimenovala Tin po hrvaškem pesniku Tinu Ujeviću. Vse je kazalo, da bo njegovo življenje normalno teklo naprej. A zgodila se je Mirela Rupić , Goranova nekdanja sošolka. Mirela je marca rodila hčerko Lano Lourdes in za očeta imenovala Gorana. Goran je priznal skok čez plot, a zanikal očetovstvo, vse dokler mu tega niso dokazali. Novembra je priznal očetovstvo in obljubil, da bo hčerko finančno podpiral. Kaj je na vse to porekla njegova žena, ni znano.

Pijemo ga radi

Videoposnetek ga je spravil v težave. © Flynet/JLP

 
Alkohol je še vedno najboljši prijatelj zvezdnika Obalne straže Davida Hasselhoffa . Maja je v javnost pricurljal video posnetek, na katerem je Hasselhoff zgoraj brez vidno pijan
ležal na tleh. Posnetek je naredila njegova hči Taylor Ann , ki jo lahko slišimo govoriti.“Obljubi, da boš nehal. Obljubi, da boš nehal,“ je očeta prosila hčerka. Po objavi posnetka je Hasselhoff javnosti priznal, da je bil video objavljen namenoma, saj mu je hčerka želela pokazati, kaj mu stori alkohol. Zaradi posnetka je začasno izgubil skrbništvo nad hčerkama. V zadnjih dveh mesecih je bil igralec štirikrat hospitaliziran, kar dokazuje, da je alkohol pošteno načel njegovo zdravje. Zna se zgoditi, da bo njegova bivša žena zahtevala skrbništvo nad hčerkama.

Pete Doherty: ni se poboljšal

Pete ne uspe opustiti drog. © Flynet/JLP

 
Petovo leto bi lahko povzeli zelo na kratko: aretacije, droge, neuspešni poskusi odvajanja od drog. Pete se je znašel v rokah pravice zaradi različnih prekrškov. Med drugim so ga ustavili, ko se je po Londonu vozil s „sposojenim“ avtomobilom. Večkrat je zatrjeval, da ne jemlje več drog, a so ga zmeraj ujeli na laži. Spomnimo se le fotografij, na katerih si Pete v javnem stranišču vbrizgava drogo. Potem ko se je menda dokončno razšel s Kate Moss, si je čas krajšal tudi z Amy Winehouse, s katero delita ljubezen do drog.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.