Magazin > VIP
15 ogledov

"Obseden sem bil z Eminemom"

eminem Žurnal24 main
Robert Pattinson je razkril, da je bil v najstniških letih velik oboževalec Eminema in sanjal, da bo tudi sam postal raper.

Britanski igralec Robert Pattinson, ki je znan predvsem po svoji vlogi v sagi Somrak, je bil kot najstnik obseden z Eminemom. "Obseden sem bil z Eminemom, ko sem bil mlajši. Ko je prišel na sceno, sem bil star približno 12 let in nadušen nad cedejem Slim Shady. Mislim, da je genij."

Poleg tega se je tudi sam preizkušal v rapanju in se pri tem tudi snemal. Tako je razkril, da ima "celo kolekcijo posnetkov sebe, kako rapam, od svojega 13. leta dalje. Želel sem si postati raper in imam na stotine posnetkov. Zelo so zabavni."

Vendar je priznal, da je večino rim pobral od drugih izvajalcev. "Vse so bile v smislu 'rastel sem na teh ulicah', kar je bila popolna farsa, saj sem dejansko živel v precej prijetni soseski Londona. Nič kaj geto!" je še dodal.

Kljub svojim najstniškim sanjam pa Robert ne načrtuje prehoda v glasbo. Vendar, če bi imel priložnost sodelovati z Eminemom, ne bi okleval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.