Magazin > VIP
13 ogledov

Obudila sta staro ljubezen

Evan Rachel Wood in Marilyn Manson sta bila par cveč kot dve leti. (Foto: Celebr Žurnal24 main
Iz Hollywooda vedno poročajo o novih zvezah in razvezah. Tokrat je zimski čas poskrbel za obuditev stare ljubezni med Marilynom Mansonom in Evan Rachel Wood.

Gotski roker Brian Warner ali Marilyn Manson in igralka Evan Rachel Wood sta se odločila, da bosta še enkrat poskusila premagati manjše ovire, saj je ljubezen med njima več kot očitno še živa. Par sta bila že leta 2006, po Marilynovi ločitvi od Dite Von Teese, a ste se po dveh letih razšla.

40-letni glasbeniki, ki si je nekoč kruh služil kot novinar in publicist pravi, da se ne boji biti to, kar je. Včasih prideš v karieri do točke, ko se zaveš vseh vplivov in vsega, kar si doživel. Poleg vplivov, pa so tudi tisti drobci, ki te navdihujejo.

So pa tudi trenutki, ko ti je nerodno početi stvari, ki jih najbolje obvladaš in imaš občutek, da potrebuješ nov smisel. Mislim pa, da je najbolje biti samosvoj in iskren s seboj, kar se je meni zagotovo izplačalo, saj sem zopet skupaj z Evan.

Marilyn verjame, da bo njuno razmerje zagotovo vplivalo na njegovo glasbo in besedila. „Verjetno, da bom šel v romantično smer in pisal o mazohizmu,“ je pojasnil roker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.