Magazin > VIP
18 ogledov

Obupana Brit piše svojemu bivšemu

Žurnal24 main
Britney Spears (27) je iz obupa začela pošiljati sms-sporočila svojemu bivšemu fantu Adnanu Ghalibu (36), in to kljub sodni prepovedi, da Ghalib z njo ne sme komunicirati.

Pop princeska piše bivšemu. © Flynet/JLP

 
Pop princeska je svojemu bivšemu poslala kup sporočil, v katerih ga roti, naj jo reši iz zlate kletke, v kateri jo ima njen oče. Gospod Spears ima namreč še vedno popoln nadzor nad premoženjem svoje hčerke. A Ghalib ima zvezane roke še vsaj tri leta, saj mu je sodnik prepovedal kakršnokoli komunikacijo z ameriško popzvezdo.

Britneyjini prijatelji pa so vedno bolj zaskrbljeni: "Na skrivaj mu pošilja sms-sporočila in ga dobesedno roti, naj ji pomaga. Piše mu, da je osamljena, in da pogreša moško družbo, ter da se počuti ujeto. Adnana prosi, naj si domisli načrt, kako jo bo rešil iz očetovih krempljev." A ker Ghalibu grozi zapor, če bo imel kakršnekoli stike z Britney, ji na obupana sms-sporočila ne odgovarja.

Očitno se bo morala Britney znajti kako drugače. Poleg sodne prepovedi približevanja Ghalibu grozi še izgnanstvo v Veliko Britanijo, morda celo v rodni Afganistan. Njen nesojeni ljubimec je namreč obtožen še napada na pravnega delavca, ki mu je želel izročiti sodno prepoved, za katero je poskrbel Britneyjin oče Jamie Spears.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.