Magazin > VIP
56 ogledov

"Očarala sem jih s poljubom"

1/26
Žurnal24 main
Revija Hopla je sinoči že dvanajstič zapored izbrala najlepšo sosedo. Letos je to postala Kristina Kurent, bralci pa so naziv Lepa soseda dodelili Zali Marn, ki je očarala s pevsko nadarjenostjo.

Dvanajst finalistk se je publiki in občinstvu predstavilo v casinoju Kongo, kjer so kot kabaretne plesalke prisotnim postregle z malce drugačnim nastopom. Kandidatke so morale namreč poleg simpatičnosti in hoje po pisti žirijo očarati tudi s plesnimi gibi.

"Najpomembnejša je simpatičnost"

A očitno to ni bil ključ do uspeha, saj zmagovalka Kristina Kurent meni, da s plesom prav gotovo ni prepričala žirije. "Mislim, da se pri plesu nisem odrezala najbolje, ampak sem se jim odkupila s poljubčkom, ki sem jim ga poslala," je v smehu povedala 19-letna Kristina.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bralci pa so sinoči dobili svojo sosedo, za katero menijo, da si je najbolj zaslužila naziv najlepše. Zala Marn je bolj kot s plesom navdušila z glasom, saj je v predstavitvenem hodu tekmovalk povedala, da obožuje slovensko narodno-zabavno glasbo, nato pa je zapela verz pesmi "Slovenija, od kod lepote tvoje". 16-letnica pravi, da je publiko in bralce prepričala s simpatičnostjo in energičnostjo. "Lepa soseda mora biti predvsem vesela, prijazna punca, ki napolni sobo s svojo energijo."

Svojo zmagovalko pa so si izbrali tudi fotografi, ki so se strinjali, da je najbolj fotogenična Dolores Marušič, ki je postala tudi 1. spremljevalka. "Res sem vesela, da sem danes osvojila kar dve lenti. To je zame en korak najprej, saj si že od nekdaj želim postati fotomodel. Pridobljeni naziv bom karseda najbolje izkoristila."

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Mlačna prireditev

In čeprav so se mnogi strinjali, da so letošnja dekleta prava osvežitev, pa tega ne bi mogli reči za voditeljico večera. Dogodek je povezovala Femme Fatale 2009 Jerneja P. Zhembrovskyy, ki se je kot voditeljica precej lovila, svojega pogleda pa kar ni mogla umakniti iz "plonk listkov“.

Na odru se na veselje nekaterih ni zadrževala prav dolgo, saj se je med hodi finalistk zvrstilo kar nekaj glasbenih gostov. Omembe vredni so Karma, Rebeka Dremelj, Manca Špik in Nina Pušlar, ki še vedno navdušuje z novo podobo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.