Magazin > VIP
2355 ogledov

Oče Belle in Gigi Hadid vpleten v škandal s 25-letnico

Gigi Hadid Profimedias
Razmerje naj bi trajalo tri leta.

Mohamed Hadid, oče manekenk Gigi (23) in Belle Hadid (22), naj bi imel tri leta razmerje s 25-letno poljsko manekenko Justyno Monde. Hadid je sicer že pet let zaročen z resničnostno zvezdnico Shivo Safai (36).

Mohamed Hadid | Avtor: Profimedia Profimedia

Justyna je sedaj javno spregovorila o njuni vroči zvezi. Pravi, da sta se spoznala leta 2014 prek Instagrama in si več mesecev dopisovala. Začelo se je nedolžno … "Najprej sva se spoznala, nato pa je postalo bolj intimno. Veliko sva se pogovarjala o umetnosti. Pošiljala sva si fotografije trenutnega dogajanja. Seveda tudi selfieje,“ je povedala svetlolaska in dodala, da si je želela izkušenj s starejšim moškim. "Privlačen je. Pošiljal mi je sporočila. V enem je zapisal, da bi rad z mojega telesa jedel piroge.“

25-letnica tudi pravi, da jo je Hadid večkrat prosil za poredne fotografije, ki jih je tudi dobil. "Golota zame predstavlja del umetnosti. Zelo sem ga zanimala, všeč sem mu bila,“ še pravi Poljakinja, ki trdi, da sprva ni vedela, da je bogataš zaročen.

Z njim je ostala v stikih tudi po tem, ko je spoznala svojega fanta. Tudi vroča sporočila sta si kljub temu, da sta bila oba v zvezah, še vedno pošiljala. Hadid je v enem od mnogih sporočil zapisal, da svojo mlado ljubimko obožuje in da je pridno dekle. Prosil naj bi jo tudi, da ga kliče "očka“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⭐️Those who never believe in magic will never find it ⭐️ . photo: @yannickwansel

A post shared by Justyna Monde/Gap (@justynamonde) on

Par se je prvič videl leta 2015 v nekem poljskem hotelu. Po skupnem ogledu mesta sta pristala med rjuhami. Ko je Justyna izvedela, da je zaročen, ni želela postati njegovo dekle, ostala pa je njegova ljubimka. "Rad skrbi za svojo družino, prijatelje in poslovne partnerje. Na hčerki je zelo ponosen,“ je še povedala Justyna, ki je zvezo prekinila lani, ker se želi v prihodnje osredotočiti na svojo kariero. S fantom se je razšla, s Hadidom pa je menda še vedno v stikih. "Prijatelja sva. Všeč sva si, zbližala pa se verjetno ne bova nikoli več,“ je še dodala mlada Poljakinja.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.