Magazin > VIP
30 ogledov

Oče hotel ubiti Charlize

Charlize Theron Žurnal24 main
Ameriški mediji so prišli do policijskega poročila, v katerem piše, da je hotel Charlize Theron njen oče ubiti, zato je njena mati segla po pištoli in ga ustrelila, ko je bila igralka stara 15 let.

Igralkin oče Charles je bil alkoholik in pogosto zelo nasilen. Nekega večera naj bi domov prišel pijan in začel groziti, da bo ubil Charlize in njeno mamo Gerdo. "Oče je grozil, da naju bo ubil. Mama se je bala za najini življenji, v naslednjem trenutku pa sem zaslišala strele in mamine krike. Videla sem mamo, ki je sedela v kotu sobe in kričala, da ga je ubila," naj bi po poročanju ameriških medijev pisalo v policijskem poročilu.

Igralkina mati je nasilnega moža ustrelila v samoobrambi, zato ni bila obtožena ali obsojena za umor. Igralka je pred nekaj leti dejala, da se je s tem sprijaznila in da na to gleda kot na del svojega življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.