Magazin > VIP
73 ogledov

"Oče" Jessice Biel pedofil

sedma nebesa Profimedias
Stephen Collins, ki je v seriji Sedma nebesa igral očeta velike družine, je priznal, da je spolno nadlegoval mladoletna dekleta.

Oboževalce družinske serije Sedma nebesa, s katero je zaslovela Jessica Biel, bo ta vest verjetno šokirala. Stephen Collins, ki je v seriji igral duhovnika in predanega očeta, je osumljen spolnega nadlegovanja mladoletnih deklet. TMZ pravi, da obstaja tonski posnetek, na katerem zlorabo priznava.

Priznanje je leta 2012 na skrivaj posnela igralčeva žena Faye Grant. Da je posnetek v tem času prišel v javnost, nikogar ne čudi. Collins se namreč od žene ločuje.

Collins naj bi na posnetku priznal večletno nadlegovanje ženine mladoletne sorodnice. Zvezdnik je med drugim povedal, da ji je večkrat pokazal svoje genitalije in jo prisil, da se jih je dotaknila. 67-letnik naj bi poleg tega nadlegoval še druge najstnice, med drugim sosedo in neko 12-letnico iz New Yorka.

Posnetek naj bi nastal pri terapevtu, ki ga je zakonski par obiskal po tem, ko je Collins ženi povedal za svojo nagnjenost k mladoletnicam.

Primer je prevzela policija, ki je Grantovo že zaslišala. Igralec se na obtožbe še ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.