Magazin > VIP
32 ogledov

"Oče me je pretepal vse življenje"

Steffanio hoče, da ljudje vedo, da ne prihaja iz srečne družine. (Foto: Jakob He Žurnal24 main
Po tem, ko se je glasbenik Steffanio preselil k prijatelju Alešu Čepinu in njegovi izbranki Mateji Malnar, je zdaj javno priznal, da je za to kriv predvsem njegov oče, ki se je grobo znašal nad njim.

Steffanio, član nekdanje pop skupine Game Over, se je pred nekaj meseci preselil k svojemu menedžerju in prijatelju Alešu Čepinu. Še prejšnji teden je za Žurnal24 povedal, da se je za ta korak odločil zaradi svoje skupine Explosions, s katero lažje dela v Ljubljani kot na Ptuju, od koder sicer prihaja. Zdaj pa je priznal, da so ga v prestolnico pregnale predvsem očetove pesti.

 

Oče ga je pretepal že vse življenje, nazadnje pa se je to zgodilo pred nekaj meseci. "Mislil sem, da je prišel k pameti in da se je umiril, ampak psihič je psihič celo življenje," nam je zaupal Steffanio in dodal, da je bilo tokrat vsega preveč. "Takrat sem mu rekel, da ga nočem nikoli več videti. Zato sem se tudi odločil za ta korak, za objavo v medijih. Naj vsi vedo."

 

"Edini kontakt, ki sva ga imela, je bil nasilen"

A glasbenik pravi, da se kljub temu ne počuti nič bolje. "Upam le, da se on počuti slabše." K javnemu priznanju ga je gnalo tudi dejstvo, da so ljudje vedno mislili, da prihaja iz srečne družine. "Za štirimi stenami je bilo čisto drugače. Jezilo me je, da so imeli ljudje predstavo o popolni družini."

 

Steffanio pravi, da z očetom od pretepa izpred nekaj mesecev ni imel nobenih stikov, a tako je po njegovih besedah že vse življenje. "Z njim nikoli nisem imel stikov, nikoli se nisva pogovarjala, edini kontakt, ki sva ga imela, je bil nasilen. Nikoli v življenju me ni poklical po telefonu." V vsem tem pa najbolj trpi njegova mama. "Mama je zelo, zelo žalostna, ampak tudi ona bi morala končno spregledati in narediti enak korak kot jaz. Ne moreš živeti v strahu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.