Magazin > VIP
38003 ogledov

Oče princese Charlene razkril, zakaj je niti v Južnoafriški republiki ni obiskal

princesa charlene, mike wittstock Profimedia
To pravi Mike Wittstock.

Princesa Charlene bo zagotovo vesela, ko se bo leto 2021 poslovilo. Ni ji namreč prineslo veliko lepega … V svoji nekdanji domovini, Južnoafriški republiki, je morala nepričakovano preživeti osem mesecev. Zaradi vnetja ušesne votline namreč ni smela na letalo, morala je celo na operacijo. Ko se je v začetku novembra le vrnila domov, je čez nekaj dni palačo spet zapustila in se zaradi kronične utrujenosti odpravila na zdravljenje v Švico.

Za njeno družino je njeno zdravje že nekaj časa največja prioriteta. Za revijo You je njen oče povedal, da je s slavno hčerko v stikih le po telefonu. Tako je bilo tudi, ko je bila v Južni Afriki. "Pogostokrat se slišiva po telefonu, govorim tudi z dvojčkoma. Smo v lepih odnosih," je povedal Mike Wittstock in razkril, zakaj hčerke ni obiskal, ko je bila še „ujeta“ v svoji nekdanji domovini. "Pri naši starosti moramo biti previdni. Nisem je želel okužiti, ker je imela toliko posegov. Trenutno je zelo ranljiva."

A Charlenin oče je prepričan, da bo kmalu spet na nogah. "Moja hči je bila vajena na dan preplavati 20 kilometrov. Ker vem, kako je trenirala, vem, kako močna je in da se bo vrnila še močnejša."
 

Komentarjev 2
  • Avatar Finnaliona
    Finnaliona 00:56 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Josephine_Williams 14:57 09.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦