Magazin > VIP
30 ogledov

Oče Reese Witherspoon obtožen bigamije

Reese Witherspoon Flynet
Igralka se sooča s pravo družinsko dramo.

Mama igralke Reese Witherspoon Mary Elizabeth oziroma Betty, kot jo imenujejo, je v torek na sodišču v Tennesseeju vložila tožbo zoper svojega moža in igralkinega očeta Johna, z namenom razveljavitve njegove nove zakonske zveze. John si je namreč 14. januarja letos izmenjal poročne zaobljube s Tricianne Taylor kljub dejstvu, da je še vedno uradno poročen z njo.

Reesina starša sta se sicer razšla leta 1996, vendar se nista nikoli ločila in Betty je priznala, da si tega niti ne želi, saj ga še vedno ljubi. Vendar pa jo skrbi, da bi se Taylor s poroko z njim rada okoristila. Betty je namreč v tožbi poleg drugega omenila tudi možnost, da njen 70-letni soprog trpi za demenco, saj naj bi ji, ko ga je soočila z dejstvi glede njegove nove žene, zanikal, da jo pozna, in "se ni spomnil poroke z njo".

Sicer Betty, ki je za moževo novo poroko izvedela iz objave v lokalnem časopisu, v tožbi ne zahteva le razveljavitve zakona, ampak bi se morala po njenem mnenju Taylor izseliti iz njegovega domovanja ter vrniti vse imetje, pridobljeno v času njunega zakona.

Zaslišanje je napovedano za 31. maj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.