Magazin > VIP
31 ogledov

Očeta skrbi za Madonno

Z režiserjem Guyem Ritchiejem sta bila poročena osem let. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Oče zvezdnice Madonne Silvio 'Tony' Ciccone opominja zvezdnico zaradi njene naklonjenosti do mlajših moških. Skrbi ga namreč za Madonno, že odkar sta se razšla z Guyem Ritchiejem.

Madonninih mlajših ljubimcev ne odobrava niti njen oče. "Zatem ko se je razšla z Jesusom Luzom, ki je 24 let star, je Tony upal, da je Madonna opravila z mlajšimi moškimi,“ je povedal neimenovani vir. "Vendar je skoraj takoj zatem začela vezo z Brahimom Zaibato, ki je tudi v dvajsetih.“

Madonna hoče samo uživati, "vendar njen oče meni, da bi morala stvari jemati bolj resno.“ Tonyja namreč skrbi za Madonno, že odkar sta se leta 2008 razšla z možem Guyem Ritchiejem. "Guy mu je bil res všeč in grozno mu je bilo, ko sta se razšla.“

Tony naj bi bil vedno strog do svojih otrok in ga še vedno skrbi zanje. Madonna pa sedaj uživa in meni, da bi se oče moral brigati zase.

Slavna pevka pa naj bi zaradi mlajših moških, s katerimi se pojavlja, postala tudi vir posmeha v centru kabale v New Yorku . “Vsi izgledajo tako mlado. Pričakujem, da bo začela najemati varuške zanje," je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.