Magazin > VIP
17184 ogledov

Očitajo jim brezdelje, naša vplivnica razkriva, kaj v resnici počnejo

Eva Centrih Instagram
Na našem priljubljenem forumu Starševski čvek se je porodilo zanimivo vprašanje: Kaj vplivneži sploh počnejo?

Nekateri še vedno ne vedo, kaj beseda vplivnež sploh pomeni in kaj vplivneži pravzaprav počnejo, če sploh kaj. To vprašanje je na forumu Starševski čvek zastavil tudi eden od uporabnikov, pri čemer se je usulo kar nekaj odgovorov in ugibanj.

A ekipa Style.Over.Net je odgovor poiskala kar pri priljubljeni vplivnici Evi Centrih, na Instagramu znane pod imenom Evina lepotilnica.

Eva ima preko 33 tisoč sledilcev in lahko od udejstvovanja na Instagramu že nekaj časa zelo lepo živi. A kaj sploh počne, kako služi in kako so videti njeni dnevi, si preberite na Style.Over.Net.

Komentarjev 8
  • sam1 18:53 11.avgust 2022.

    Zame so največje "vplivnice" tiste ženske,ki znajo še posaditi zelenjavo in ostale pridelke v polju,pa pomolsti kravo,da lahko spijemo kozarec domačega mleka,te okitene mladenke,ki izgledajo čudovito-dokler jih temeljito ne umiješ,pa od svoje "vplivnosti" in brez tiste na hitr opisane ženske ...prikaži več na začetku,ne bi preživele niti tri dni......

  • Avatar Milan48
    Milan48 16:55 11.avgust 2022.

    Očitno imajo zblojene ženske naziv vplivnica. Zakaj jih novinarji zmerjajo z vplivnicami? Če počnejo kaj normalnega so lahko normalne ženske z znanjem, zaposlitvijo, ali pa vsaj lepoto. Vplivnica je slabšalnica za ta človeška bitja.

  • rd2dmk2 14:58 11.avgust 2022.

    ahm, zakaj se ukvarjate z spletnimi nepomembneži ? da obnovim.. neumni moški govorijo vice o blondinkah, pametni pa z njimi seksajo. tukaj je pa isto...ko ne bo sledilcev bodo .. hitro v dreku.. je pa problem, ker dragi starši mal ...prikaži več poglejte kaj vaši otroči delajo na mobilcih ? mogoče so glavni vir teh novodobnih mesij.. in dokler propagirajo pij alpsko mleko je ok, ko bodo njihovi sponzorji novartis, kaj pa potem ? bo prozac namesto žgancev ?? ja pazite malo na svoje sončke.