Magazin > VIP
16 ogledov

O'Connorjeva se po 16 dneh ločuje

Sinead O'Connor Reuters
Šestnajst dni po lasvegaški poroki 8. decembra se irska pevka ločuje od svojega četrtega moža Barryja Herridgea.

Sinead O'Connor se je komaj poročila, pa se že ločuje. V zakonu z Barryjem Herridgeem je zdržala le 16 dni, od tega sta živela skupaj le sedem dni, preden sta se razšla na božični večer. "Dragi prijatelji, razumeli boste, zakaj sem to želela ohraniti zase, vendar so mi danes povedali, da bo kljub vsemu v prihodnjih dneh prišlo na plan," je pevka pojasnila na svoji spletni strani. Mati štirih otrok za razpad zakona krivi pritiske določenih ljudi v Barryjevem življenju, njenega novopečenega soproga pa naj bi zmotilo tudi njeno iskanje trave za poročno noč kot nadomestilo za alkohol, ki ga ne pije. "Moj mož je bil zelo prizadet zaradi tega in tudi zaradi odnosa njegovih bližnjih do najine poroke," je pojasnila ter dodala: "Bil je neizmerno nesrečen in zato se ločujem."

To je bil za pevko že četrti zakon. "Čeprav je boleče priznati, iskreno verjamem, da sva naredila napako, ker sva hitela v zakon in se nisva zavedala ter pripravila na posledice v moževem življenju in življenju njemu bližnjih ljudi," je priznala.

O'Connorjeva, ki ima iz prejšnjih zvez že štiri otroke, se je prvič poročila leta 1989 z glasbenim producentom Johnom Reynoldsom, leta 2001 pa z novinarjem Nicholasom Sommerladom. Aprila lani se je razšla z dolgoletnim prijateljem in sodelavcem Stevom Cooneyjem.