Magazin > VIP
487 ogledov

Od bivšega še vedno dobiva žepnino

Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Mediaspeed.net
Potem ko je na Facebooku oznanila, da je samska, je Daša Podržaj zdaj priznala, da ji bivši mož Rajko Hrvatič še vedno finančno pomaga.

Po mesecih ugibanja je Daša konec decembra končno priznala, da sta se z Rajkom razšla. O svojem zasebnem življenju sicer nikoli ni rada govorila, je pa za revijo Story priznala, da še vedno dobiva žepnino od bivšega moža. "Bivši mož mi finančno še pomaga, saj bi rada najprej doštudirala. Potem pa imam v načrtu najti kakšno normalno službo," je priznala Daša in dodala, da je trenutno še vedno na porodniški.

Simpatična manekenka je v omenjeni reviji spregovorila tudi o tem, da se je v času zakona z Rajkom marsikaj naučila tudi o "prijateljih" in spoznala, da ne more zaupati prav vsakemu. "Človek lahko hitro pridobi moje zaupanje in rekla bi, da je to moja velika slabost. Zdaj se držim prijateljic in prijateljev, ki jih imam že od prej. Mogoče sta mi ostala dva ali trije, ki so mi dokazali, da jim lahko zaupam." Ugotovila je tudi, da so nekateri izkoriščali njeno medijsko prepoznavnost, zato je zdaj veliko previdnejša pri tem, s kom se druži.

Komentarjev 2
  • Kika 15:06 20.januar 2013.

    No, saj v končni fazi vzdržuje tudi njegovega otroka, je že prav, da ji kaj pljune na račun :D

  • maneken 13:16 17.januar 2013.

    Ženske preživetvene strategije...