Magazin > VIP
22 ogledov

"Od Božička si želim tekmo v Stožicah"

Jože Činč pravi, da je v hiši Big Brother pokradel veliko stvari, ki jih bo poda Benjamin Kovač
Zmagovalec resničnostnega šova Big Brother slavnih Jože Činč ima v prazničnem decembru veliko koncertov, želi pa si čimprej nazaj na stare tire. Razkril nam je svojo največjo strast.

Imate kakšen poseben spomin na praznovanje iz otroštva?
Kar se tiče praznovanj, sem bolj klasičen tip. Praznujem v domačem krogu, nič kaj pretresljivega se mi ni zgodilo, kvečjemu sem kakšno silvestrovo prespal. Ne mečem petard, gledam televizijo v domačem krogu, pijem šampanjec in te klasične zadeve.

Kako ste izvedeli za Božička oziroma Dedka Mraza?
Ko sem bil še otrok v vrtcu, je prišel možakar – mislim, da je bil Dedek Mraz – in nam je prinesel ogromno mandarin. To mi bo ostalo v spominu – mandarine, vrtec, bela kučma, siva brada. Kdo pa pravi, da ne obstajata? Jaz verjamem v oba, Dedka Mraza in Božička. Kdor pravi, da ne obstajata, laže.

Kaj vam pomeni praznični december?

Ta mesec bo čisto poseben, saj imam polno koncertov s skupino, ki jih res komaj pričakujem in na splošno povratek v civilizacijo. Po tem si bom zapomnil december. Razmišljam, da bi nekam skočil za par dni za silvestrovo, če vmes ne pride kaj drastičnega. Ponavadi sem v domačem kraju, domačem okolju, nič kaj pretresljivega. Preživim tako bolj delovno.
    
Kateri stvari se med prazniki težko uprete?

Sedaj se ve, da je Činč strasten kadilec. Cigarete so tista moja strast in po eni strani tudi neka bolezen. Nisem izbirčen človek, meni vse paše, kar se tiče hrane in podobno. Nisem pristaš neke ekstravagance. Eni so nori na kaviar in šampanjec, potem pa tri mesece jedo krompir. Meni je kaviar pregrenek, šampanjec mi pa hitro v glavo stopi, tako da se raje brzdam.

Kje in s kom boste preživeli letošnji božič?
Preživel ga bom s svojo najdražjo.

Radi pripravite kakšno posebno jed na božični večer?
Čista klasika. Mogoče recimo pridejo v poštev kakšne potice, ki pa niso samo za božič. Mogoče je vse skupaj malo bolj umirjeno, z večjo strastjo in umirjenostjo jemo, se pogovarjamo in smo vsi "skulirani". Ni hitenja kot po navadi. Točno na božični večer pa imam koncert.

Se med prazniki kaj zredite?
Toliko, kot se zredim, na "špilih" dam dol. Če tam izgubim dva ali tri kilograme, se ne bo poznalo, če jih dobim nazaj za praznike.
    
Kaj si želite, da bi letos dobili od vaših najdražjih za božič in novo leto?
Kaj bi si želel? Pa ne, kaj si ekstra želim? Če bi imel možnost, je moja velika želja, da bi šel v Stožice na kakšno košarkarsko tekmo. Če bi mi to Božiček prinesel, pa čeprav z mojim denarjem, bi bil zelo vesel. A mislim, da to letos ne bo možno. Želel bi si iti na kakšen koncert.

Kaj si podarjate za božič? Koliko denarja povprečno porabite za darila?
Glede daril ne pretiravamo. Približno vemo, kdo in kaj bi si podarili. Gre za čisto simboliko. Meni darila ne pomenijo dosti. Letos bom pa jaz velikodušnejši, ker sem zadnji teden bivanja v hiši Big Brother toliko pokradel, tako da mi ne bo treba nič kupovati.

Kje in s kom boste na najdaljšo noč v letu?

Če kaj drastičnega ne pride, bom doma, razmišljam pa tudi o obisku kakšne bivše balkanske prestolnice, vendar ne vem, če bo to uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.