Magazin > VIP
6168 ogledov

Od Clooneyja do Obame: To so zvezdniki, ki so Meghan Markle obrnili hrbet

meghan markle, princ harry Profimedia
Pravijo, da je osamljena.

Vojvodinja Meghan je pred kratkim krasila naslovnico revije The Cut, za katero je spet spregovorila o času, ki ga je preživela na britanskem dvoru. Nekdanja igralka je že pred letom in pol imela zelo veliko za povedati o Harryjevi družini in monarhiji ... Tisti, ki so mislili, da se bo po zloglasnem intervjuju za Oprah umaknila, so se zmotili. Meghan je najavila še več razkritij, zaradi katerih se dvorjanom tresejo hlače, še prej pa bo knjigo izdal Harry.

Njeno obnašanje pa naj bi zmotilo že več prijateljev. Zvezdnica naj bi bila vse bolj osamljena, piše Life and Style. "Z nikomer se več ne dobiva, umaknila se je. Počuti se ujeto, izolirano in samo," pravi vir. 

Meghan naj bi med drugim hrbet obrnili zakonca Beckham in Obama, Amal Clooney in tudi Priyanka Chopra. "Na vabijo je več k sebi, ker nikoli ne pride ali pa prihod odpove v zadnji minuti. Ves čas najde izgovor."

Life and Style še piše, da je Meghan zelo sumničava. "Meghan zaupa in se lahko zanese le na redke. Druge ljudi bo za nekaj časa spustila bližje, nato pa jih bo obtožila, da so hinavci in da jo izkoriščajo. Starim prijateljem se sploh ne oglasi več, nova prijateljstva pa težko sklepa, ker se boji, da bi njeni bližnji začeli širiti govorice."

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 08:53 04.september 2022.

    Uboga revica, šnicl si naj zaveže okrog vratu, da se bodo vsaj pesi igrali z njo. (mimo grde,utrujate z nepomembnimi ljudmi)