Magazin > VIP
188 ogledov

"Od manekenstva ne morem živeti"

Sandra Marinovič Mediaspeed.net
Nesojena miss Universe Sandra Marinovič je pred nekaj dnevi predala naziv miss Supranational, ki ga je osvojila po odvzemu krone miss Universe. Lepotička se še naprej ukvarja z manekenstvom, a pravi, da od tega ne more živeti.

Sandra Marinovič je pred dobrim tednom krono miss Supranational predala naslednici Suzani Matić, ki bo slovenske barve branila 27. avgusta na Poljskem. In čeprav je Sandra tam lani osvojila lento druge spremljevalke in miss fotogeničnosti, je za njo čisto navadno leto, pravi. "Spoznala sem veliko ljudi, odprle so se mi možnosti delati na več modnih revijah."

A kljub temu, da ima zunaj slovenskih meja več kot odlične možnosti za uspeh, se lepotička raje zadržuje doma. "V Sloveniji imam veliko dela, včasih kar presenetljivo veliko, glede na to, da je naš trg majhen. Za tujino pa za zdaj nisem imela interesa. Trenutno sem zelo zaposlena s faksom," pravi Sandra, ki obiskuje zadnji letnik fakultete za menedžment. Manekenstvo zato pride šele na drugo mesto. "Z manekenstvom se bom ukvarjala toliko časa, kolikor se bom lahko. Ne razmišljam pa o tem, da bi sama odprla kakšno agencijo, ker se v tem ne vidim. Težko rečem, da bi se pri nas dalo živeti od manekenstva, vsaj jaz ne morem," je še dodala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.