Magazin > VIP
113 ogledov

Od nagice do švedske princese

Sofia Hellqvist
1/4
Profimedias
Pod drobnogled smo vzeli Sofio Hellqvist, zaročenko švedskega princa Carla Philipa?

"Sofia je danes na moje vprašanje, ali želi z mano preživeti svoje življenje, odgovorila z "da". Danes je za Sofio in zame srečen dan,“ je švedski princ Carl Philip, ki spada med najbolj zaželene samce Evrope, pred nekaj tedni razglasil svojo zaroko s temnolaso Sofio Kristino Hellqvist. Par bo pred oltar stopil čez eno leto.

Nagica, resničnostna zvezdnica …

Romanca med Carlom in lepo 29-letnico se je začela leta 2010. Le redki so verjeli, da se bo končala s poroko, saj je prinčeva družina ljubezni močno nasprotovala. Še zlasti sta jo sovražili kraljica Sylvia in princesa Madeleine, ki je dobra prijateljica Carlovega bivšega dekleta Emme Pernald, s katero je bil deset let v zvezi. Dvoru je trn v peti predstavljala Sofijina preteklost, ki ni bila prav nič kraljevska …

Sofia si je med študijem ekonomije žepnino služila s kelnarjenjem in poziranjem v spodnjem perilu. Leta 2004 je lepotica osvojila naslov Miss Slitz (moške revije Slitz) in vzbudila pozornost televizijcev, ki so jo sprejeli v resničnostni šov Paradise hotel. Sofia je v šovu dokazala, da se v njej skriva prava tigrica. Znana je bila po tem, da se sporu s sotekmovalci ni izogibala in da svojih oblin ni skrivala. Na koncu je zmagala …

Lepotica se je po šovu preselila v New York, kjer je odprla center za jogo. V ZDA se je temnolaska dobro zabavala, med drugim tudi s pornoigralko Jenno Jameson, s katero se je v Las Vegasu "mečkala".

Ko je spoznala princa, se je Sofia hitro pomirila. Mini krilca je vrgla v koš, odpovedala pa se je tudi divjim zabavam. Kot se za bodočo princeso spodobi, se je posvetila dobrodelnosti. S projektom Playground poskuša pomagati južnoafriškim otrokom, ki so bile žrtve zlorab.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.