Magazin > VIP
57 ogledov

Od natakarice do podjetnice

Žurnal24 main
Anna Milinkovič, ki so jo okronali z nazivom najlepši bikini, je minule dni prvič "kelnarila".

Anna Milinkovič © Tjaša Platovšek

 
V vlogo natakarice v nekem primorskem lokalu se je prelevila po tem, ko jo je prijateljica prosila, naj jo za dva dni zamenja v službi.

Anna je tako poprijela za delo in, kot priznava, dobila precej napitnine, stregla pa je predvsem jutranje kavice. Sicer je punca, ki malce spominja na nekdanje egipčanske lepotice, te dni praznovala svoj dvajseti rojstni dan. Dobila je veliko daril, med drugim nakit, plišaste igračke, denar, najbolj pa se je razveselila darila staršev, ki so ji poklonili profesionalni negovalni set za pedikuro in manikiro. Misica je namreč izšolana kozmetičarka, ki se že nekaj časa uri v wellness studiu, letos pa bo postala tudi podjetnica in lastnica svojega lepotilnega salona. Ta bo strankam ponujal savne, solarije, masaže in številne druge storitve za nego telesa. "S tem se mi bo izpolnila največja želja, saj bom šla na svoje in bom sama svoj gospod," je povedala Milinkovičeva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.