Magazin > VIP
25 ogledov

Od spletk do opravljanja

"Knjiga bo končana ravno do konca predvajanja Kmetije na televiziji," pravi Alen Žurnal24 main
Alenka Sivka bo izdala knjigo o svoji izkušnji na Kmetiji slavnih.

Ste knjigo že napisali?
Knjiga se že veselo piše oziroma se kar izliva iz mene. Toliko dogodkov je bilo, toliko pogovorov, prepirov, spletk, toliko lepih, nepozabnih večerov …

Koliko strani bo imela?
Imela bo kakih sto, 120 strani ali celo več. O vsebini se bom morda pogovorila tudi s kakšnim slavnim sokmetom, ampak v glavnem bo to moj pogled.

Katera založba jo bo izdala?
Dogovarjam se z založbo Učila in mojim matičnim podjetjem Delo-Revije, ki bo verjetno pripravilo tudi posebno izdajo revije Stop o vseh treh dozdajšnjih Kmetijah.

Kaj bo v knjigi, pa nismo videli v oddaji?
V knjigi bo vse, česar niste videli v oddaji: naši pogovori, ko kamer ni bilo zraven, naši večeri, noči, dogovarjanja, opravljanja, zahrbtnosti, spletkarjenja, notranje igrice, pa vse o tem, kdo je resnično največ delal, kdo je venomer jedel, kdo pa se je delal, da dela, kdo je koga osvajal in kdo je koga tudi osvojil ...

Boste s knjigo poskušali upravičiti sodelovanje v Kmetiji slavnih?
Mojega sodelovanja na Kmetiji slavnih mi ni treba prav nič upravičevati. Povabili so me in povabilo sem sprejela, in ni mi žal. Kaj ni to dovolj? Knjiga pa je čista dodana vrednost. Seveda sem že prej vedela, da jo lahko napišem. A če me je na Kmetijo vsaj polovično vlekel novinarski firbec, me je prav tako vlekel osebni, ženski, človeški firbec. Je tu kaj narobe?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.