Magazin > VIP
62 ogledov

Od supermodela do težke odvisnice

Jael Strauss
1/6
Youtube
Zgodba o mladi manekenki, ki je zapadla v temačni svet drog, je šokirala javnost.

Nekdanji tekmovalki šova America's Next Top Model Jael Strauss se je pri 22 letih nasmihala velika manekenska kariera, danes, šest let pozneje, pa je le še bleda senca same sebe. Njene težave z drogami so se dodatno razmahnile leta 2007, ko ji je med nastopanjem v zgoraj omenjenem šovu zaradi prekomernega odmerka umrl prijatelj. Odvisnost od metamfetaminov je močno načela tudi njen videz. Nekdanja finalistka šova je danes namreč videti kot starka, z gnilimi zobmi, telo pa ima prekrito z brazgotinami.

Jaelini prijatelji in družina, ki so ji skušali pomagati, vendar žal neuspešno, so se sedaj na pomoč obrnili na voditelja pogovorne oddaje, dr. Phila McGrawa, ki jo je povabil v svojo oddajo. Sprva je sicer sprejela povabilo, ko pa bi morali začeti s snemanjem, je pobegnila iz studia. Dr. Phil jo je kasneje našel na parkirišču in se z njo pogovoril o njenem stanju.

 

Komentarjev 1
  • Avatar frnazzi
    frnazzi 17:43 14.september 2012.

    Evo recepta za kao ubogo Jael: trikrat na dan ena fajn mastna kranjska klobasa ob celodnevnem poslušanju harmonikarskih viž priznanih slovenskih glasbenih znanstvenikov, morda ščepec Tofa ali podobnih sitdown komedijantov ... ni hudič, da je ne bi dokončno pobral!