Magazin > VIP
7 ogledov

Od zloma do golote

Ko je Britney doživela živčni zlom, so jo morali v rešilcu prepeljati v bolnišni Žurnal24 main
Kar nekaj dogodkov je letos dvignilo prah: Britney se je zlomila, Miley slekla, Sharon pa ga je polomila.

Januar je bil pester mesec kot že dolgo ne. Tretji dan novega leta so svet zaobšle slike pop princeske Britney Spears, ki so jo po pravi drami na nosilih odnesli iz njene hiše v Los Angelesu. Policija je namreč prejela klic, da Britney na svojem domu zadržuje svoja dva sinova. Sean Preston in Jayden James, ki živita pri očetu Kevinu Federlinu, sta bila na obisku pri materi. Ko je Federlinov varnostnik prišel po otroka, ju pevka ni želela predati.

Na prizorišče je prispelo reševalno vozilo, s katerim so Britney odpeljali v bolnišnico Cedars-Sinai, kjer je ostala na psihiatričnem opazovanju. Na dan so prihajale različne informacije. Po nekaterih naj bi bila Britney pod vplivom neznane substance, po drugih naj bi doživela živčni zlom, nekateri so bili celo prepričani, da ima bipolarno motnjo.

Britney je kmalu zatem izgubila pravico do obiskovanja svojih dveh sinov, njene bližnje pa je zaskrbel vpliv, ki sta ga nanjo imela paparac Adnan Ghalib in menedžer Sam Lufti. V začetku februarja je Britney spet morala v bolnišnico, nadzor nad njenim življenjem pa je prevzel njen oče Jamie. Počasi se je pevkino življenje začelo postavljati na prave tirnice. Kmalu je lahko spet videla svoja otroka in na noge začela postavljati kariero.

Še malo in minilo bo leto dni, odkar se je v pevki nekaj prelomilo. Nad njo še vedno budno bdi njen oče, njena kariera pa spet cveti.


Mary-Kate naj bi se videvala s Heathom. © Flynet/JLP

 
Kaj je počela Mary-Kate?
Po smrti avstralskega igralca Heatha Ledgerja so si mediji na glas zastavljali vprašanje o tem, kakšno vlogo je v zadnjih mesecih njegovega življenja igrala Mary-Kate Olsen . Usodnega dne se je namreč maserka, ki je našla Ledgerja, kar deset minut pogovarjala z Mary-Kate, preden je poklicala reševalce. Mary-Kate je o vsem skupaj molčala. Njeno vpletenost so preiskovali tudi policisti, ki pa je na koncu niso pozvali na sodišče.

Treslo zaradi Tibeta
Sharon Stone ne more nihče reči, da ne zna opozoriti nase. A kaj, ko svetlolaska tokrat ni dobro premislila, preden je odprla usta. Zgodilo se je maja na filmskem festivalu v Cannesu. Sharon Stone je na rdeči preprogi odgovarjala na novinarska vprašanja. Odgovoriti je morala tudi na vprašanje o potresu, ki je prizadel Kitajsko. Igralka je novinarju zagotovila, da je za katastrofo slišala in da je za njo najbrž kriva karma . Kitajci po njenem namreč grdo ravnajo s Tibetanci, zato se jim dogajajo slabe stvari. Kljub kasnejšemu opravičilu so mnogi prepričani, da bi bilo bolje, če bi igralka ostala pri smehljanju.

Pustila goljufa
Anne Hathaway je bila štiri leta srečno zaljubljena v italijanskega podjetnika Raffaella Follierija . Vse dokler ni postalo jasno, da se Raffaello ukvarja s sumljivimi zadevami. Aprila so Italijana aretirali zaradi davčne utaje in drugih goljufij. Igralka je z "ljubeznijo svojega življenja" prekinila le nekaj ur pred aretacijo. Oblastem je morala predati svoje dnevnike in številna darila, ki jih je prejela od nekdanjega fanta. Razpad zveze jo je močno prizadel. V enem samem mesecu naj bi shujšala za 13 kilogramov. Anne si je medtem že našla novega fanta, igralca Adama Shulmana , ki velja za velikega oportunista. Se bo tokrat srečno izteklo?

Gola Miley
Miley Cyrus je v ZDA zelo priljubljena. 16-letnica ima svojo serijo Hannah Montana in uspešno glasbeno kariero. Veliko prahu je dvignila, ko se je v junijski številki revije Vanity Fair pojavila napol gola. Fotografije, ki jih je naredila svetovno znana fotografinja Annie Leibovitz , so razburile javnost. Miley je namreč vzor številnim mladim dekletom, zato so se oglasili številni ogorčeni starši. Miley je slike sprva označila za umetniške, kasneje pa dejala, da naj bi bile umetniške, a se je izkazalo drugače. V svojem opravičilu je takrat še zapisala, da se počuti osramočeno. Če je bila večina Američanov zgrožena, pa je bil nad slikami navdušen Hugh Hefner . Mladenko je povabil v Playboyev dvorec , a se Miley na njegovo povabilo ni odzvala.

Sienna se je zagrela za poročenega Balthazarja. © Flynet/JLP

 
Z goloto razburila tudi Sienna
Nad Sienno Miller so se letos zgražali vsi po vrsti. Svetlolasa lepotica se je razšla z Rhysom Ifansom, s katerim sta se menda nameravala celo poročiti, in si omislila novega spremljevalca. Vse lepo in prav, a kaj ko si je našla poročenega moškega. Balthazar Getty je ob Sienni pozabil na svojo ženo in njune štiri otroke. Golobčka sta si privoščila romantičen oddih v Italiji, med katerim so ju ujeli paparci. Svet so obkrožile gole fotografije Sienne Miller. Iskrice so letele vse do novembra, ko naj bi se razšla. A dolgo nista zdržala narazen, saj naj bi ju že konec novembra spet zalotili skupaj.

Brez Amy ne gre
Iz težav se še vedno ni izkopala nadarjena britanska pevka Amy Winehouse . Njen boj z zasvojenostjo z drogami je zasenčil njeno glasbeno kariero. Iz pekla, v katerega je padla, odkar je v njenem življenju Blake Fielder-Civil , se ji še ni uspelo izmotati. Aretirali so jo zaradi napada na nekega moškega, kasneje pa še zaradi domnevnega posedovanja droge. Vsak poskus, da bi jo spravili na prava pota, se je končal neuspešno.

Zaskrbljujoče je tudi dejstvo, da so pevko morali večkrat hospitalizirati . Pevka ima težave s pljuči, natančneje, trpela naj bi zaradi pljučnega emfizema. K razvoju bolezni naj bi bistveno pripomogel njen življenjski slog. Njeni starši so neuspešno poskušali hčerko odvaditi kajenja in pitja alkohola. Njen oče je prepričan, da Amy ne bo živela dolgo, če bo nadaljevala tako.

Največja ovira na poti do drugačnega življenja pa je prav Blake, ki je večino letošnjega leta preživel za zapahi. Fielder je decembra oznanil, da končuje njun zakon , da bi svojo ženo rešil pred propadom. Amy naj bi tako dal možnost, da spremeni način življenja. Morda je nov začetek nedavno iskala na Karibih, kjer je zgoraj brez uživala v valovih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.