Magazin > VIP
23 ogledov

Oda dojkam Kate Winslet

Kate na letošnjih zlatih globusih ... Žurnal24 main
Ameriška televizijska kraljica Oprah Winfrey je tako hvalila "resničnost" prsi britanske igralke Kate Winslet, da jim je naredila več škode kot koristi.

V času, ko je v Britaniji vse več kritik umetnih prsi melonskega obsega in oblike, ki še vedno "rastejo" na mladih Britankah, ki želijo zasloveti zgoraj brez, da bi obogatele s poroko s slavnim nogometnim milijonarjem, bi morala biti hvala naravnim dojkam Kate Winslet dobrodošla.

Bog naj jih blagoslovi
Bila bi, če ne bi Oprah resnično pretiravala s pohvalami njenim resničnim dojkam. Hvale je bilo enostavno preveč, ker je beseda 'resnične' vse bolj zvenela kot 'viseče'.

Vrhunec Oprahinega navdušenja nad gostjo z nesilikonskim oprsjem v njenem studiu je bil vzklik: "God bless your real breasts!" – "Bog naj blagoslovi tvoje resnične dojke!" je kriknila Oprah. Kate je bila njena gostja malo po dvojnem zmagoslavju na podelitvi zlatih globusov, pogostih znanilcev oskarjev. Dobila je zlata globusa za glavno in za stransko vlogo.


... in Kate z resničnimi prsmi, ki se vedejo naravno.

 
Naravno vedenje prsi
Za glavno vlogo ga je dobila za film Krožna cesta (Revolutionary road), v katerem je prsi veliko kazala. Oprah se nikakor ni mogla umiriti. "Všeč mi je to, da imaš resnične prsi! Navdušena sem, ker imaš resnične prsi in ker tvoje prsi v vseh prsnih scenah naredijo to, kar naredijo resnične prsi!" je dejala Oprah. Kate se je zahvalila za pohvalo "naravnemu vedenju njenih prsi".

O čem sta pravzaprav nakladali? O tem, da ima Kate, resnici na ljubo, precej povešeni dojki, ki sta izgubili polnost in čvrstost od denimo Titanika, kjer ju je slikal Leonardo DiCaprio, njen soigralec tudi v filmu Krožna cesta. Res je, da ima Kate dva otroka, vendar jih imajo tudi druge. Poleg tega ima šele 33 let ...

Prsi pod pazduhama
Saj bi pozabili na "naravno" vedenje njenih dojk, Oprah pa ni in ni mogla odnehati. "Če pogledaš žensko z neresničnimi prsmi, veš, da so nenaravne, ker štrlijo navzgor, tudi ko leži na hrbtu. Resnične prsi poiščejo zavetišče pod pazduhama. V filmu je čudovit trenutek, ko ležiš na hrbtu in gredo tvoje prsi narazen," je Oprah dejala Kate. Na srečo ni šla tako daleč, da bi dejala, da so našle zavetišče pod pazduhama.

Včasih je lahko hvale preveč. Veliko preveč. V tem primeru vsekakor. Obiskovalci kina bodo zdaj povsem drugače gledali na dojki Kate Winslet v filmu Krožna cesta, pa tudi na vseh drugih cestah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.