Magazin > VIP
18 ogledov

Oddaja ji je rešila življenje

Igralki Jennifer Grey je ameriška različica oddaje Zvezde plešejo (Dancing with the Stars) rešila življenje.

Zvezdnica filma Umazani ples Jennifer Grey se je plesišč več let spretno izogibala. Tudi v zasebnem življenju. "Igrala sem dekle, ki ni znalo plesati, in postala plesna ikona. Od takrat dalje me je vedno skrbelo, kaj si ljudje mislijo o meni. Skrbi so bile tako velike, da s svojim soprogom niti na porokah nisem želela plesati," je povedala Jennifer, ki je večkrat odklonila sodelovanje v oddaji Dancing with the Stars, ameriški različici šova Zvezde plešejo. Na srečo pa si je premislila, saj ji je sodelovanje rešilo življenje, piše tabloid National Enquirer.

Odkrili raka
Že dolgo pred začetkom oddaje se je Greyeva oglasila pri zdravniku, da bi preverila svojo telesno pripravljenost. Najbolj jo je zanimalo mnenje nevrologa, saj je trpela za bolečinami v vratu, ki so bile posledica prometne nesreče. Ta se je zgodila leta 1987. Jennifer in njen takratni fant, igralec Matthew Broderick, sta trčila v drugo vozilo in le za las preživela. Zdravnik je zdaj odkril, da je bila njena hrbtenica ponekod še vedno stisnjena. Če bi v teh 23 letih nerodno padla ali doživela še eno nesrečo, bi pristala na invalidskem vozičku. A to ni bila edina slaba novica. Med operacijo vratnih vezi je kirurg našel bulo. Greyeva je za oteklino vedela. "Rekla sem mu, da jo opazujem že štiri leta in da gre za neškodljiv vozel." Na srečo pa se kirurg z njenim odgovorom ni zadovoljil. Ugotovili so namreč, da gre za rakavo tvorbo.

"Zdaj imam nov vrat in znebila sem se raka," se veseli igralka, ki že uspešno nastopa na šovu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.